Sambal kaasstengels

Een Hollandse snack met indo twist!

 

Voor 8 stengels:

• 8 plakjes bladerdeeg
• 2 eieren
• 2 el sambal (lekkerst met huisgemaakte sambal)
• zakje pittige geraspte kaas

 

Verwarm de oven op 180°C

 

1. Mix het ei met de sambal.
2. Laat het bladerdeeg ontdooien en plak ze per twee met de randjes aan elkaar.
3. Strijk met een kwastje het sambal-ei mengsel er over en dan de kaas.
4. Stapel er twee op elkaar en snij het in de lengte in vier repen.
5. Draai het rond als een kaasstengel en leg op de bakplaat.
6. Bestrijk nog een keer met het mengsel en wat kaas.
7. Bak in ongeveer 17 minuten af en laat nog 40 minuten afkoelen. (De stengel is nog een beetje zacht als hij de oven uit komt maar na het koelen niet meer)

Selamat makan!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.